Kidsdinge de bonte fabriek 2015
De Bonte Fabriek 2015 - Sint-Niklaas

Kidsdinge laat je inspireren.

“Kids d’ Inge”: Inge & kids, voor de eerste keer online in 2010 als “www.kidsdinge.com”

Als fiere mama van 3 werd m’n droom in 2010 werkelijkheid: de start van een eigen unieke online webshop.  Een persoonlijk uitgekozen collectie educatief speelgoed, aangevuld met kinderkamer-moois en uiteraard… cadeautjes voor jezelf: dit alles goedgekeurd door het kidsdinge-test team.

Ondertussen zijn we reeds 6 jaar online en blijft het onze passie om op beurzen in binnen-en buitenland op zoek te gaan naar unieke producten waar je gewoon blij van wordt:  niet de volledige collecties, enkel de allermooiste cadeautjes krijgen een plaatsje in de kidsdinge webshop.

Van de zoektocht naar unieke producten tot het inpakken als een echt cadeautje.

Mijn persoonlijke inspiratie deel ik ook graag via het kidsdinge Pinterest moodboard, ondertussen het populairste Pinterest moodboard van België. Ben je op zoek naar extra inspiratie voor de kinderkamer, knutselen, lekkere dessertjes met veel chocolade… laat je inspireren!

Kidsdinge verschijnt ook regelmatig in de pers en in verschillende magazines, blogs, …neem gerust een kijkje op onze “Gespot & in de media” pagina. Sinds Oktober 2013 nemen we ook jaarlijks deel aan de bruisende weekendmarkt De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas en kan je onze collectie daar live ontdekken.

Ons team

Inge
Owner

Inge, fiere mama van Emma, Marie en Mathijs, met een fijn oog voor creatieve en unieke cadeautjes voor kinderen en jezelf. Verzot op chocolade en koffie verkeerd, grote fan van kleurrijke illustraties, zonneschijn, Antwerpen en Londen... haalt veel inspiratie uit interieur en lifestyle magazines. Deelt ook graag haar inspiratie met jullie via het kidsdinge Pinterest moodboard. Kidsdinge is ondertussen het populairste Pinterest moodboard in België.

Emma
Chief Test Officer

Hallo, ik ben Emma. Destijds ben ik bij kidsdinge gestart als ``Chief Test Officer``. Ondertussen maak ik deel uit van de creatieve cel binnen kidsdinge en ga ik samen met mijn mama op zoek naar mooie cadeautjes voor kidsdinge. Ondertussen zit ik al in het 2de middelbaar. Na school zit ik vaak te oefenen op de piano, samen met toneelspelen is dat het liefste wat ik doe. Mijn overtollige energie raak ik kwijt op de scouts.

Marie
Assistent of the Chief Test Officer

Toedeloe, ik ben Marie. Binnen kidsdinge ben ik een onmisbare schakel als het op stijl en looks aankomt. Ik waak erover dat alle producten voldoen aan onze kidsdinge huisstijl. Ik zit momenteel in het 5de leerjaar. Ik volg tekenacademie en pianoles en maak graag tekeningen voor mijn vriendinnen. Herinneringen (en geheimpjes) noteer ik in mijn geheim dagboek.ssstt

Mathijs
Stagiair

Kiekeboe, ik ben Mathijs. Ik ben gestart bij het kidsdinge team in 2010 als stagiair en zit momenteel nog volop in mijn opleidingsperiode. Mijn zussen leren mij dagelijks de knepen van het vak.Ik zit momenteel in het 1e leerjaar en knutsel, voetbal & zwem graag.

Contacteer ons

Hulshout 1,
2930 Brasschaat,
Antwerpen
België

Tel: +32 (0)484 98 09 07
Email: info@kidsdinge.com

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag : 10 – 17u.
Weekend:  Gesloten